Székesfehérvár Maroshegy – Vélemény

Régóta nagy álmunk volt, hogy saját házat építsünk, tudtuk ezzel nagy fába vágnánk a fejszénket. Végre megtaláltuk álmaink telkét, Székesfehérváron, a 3 gyermekünk miatt és a munka miatt fontos volt, hogy ide költözzünk. De sajnos időközben az építőiparban teljesen elszálltak az árak, több helyről kértünk árajánlatot, de sajnos nagyon magas összegért vállalták volna már el, illetve az áfát is szerettük volna, ha vissza tudjuk igényleni, így fontos volt az is, hogy az építkezés 2019 ben megkezdődjön. Senki nem vállalt volna már el minket akikkel beszéltünk abban az évben, az árak pedig hónapról hónapra csak nőttek. A másik probléma amivel szembesültünk, hogy hatalmas önerőt kértek volna a vállalkozók. Így sajnos arra jutottunk, hogy álmainkat feladva vidéken nézünk használt házat, ekkor felkerestünk egy hitelügyintézőt, kalkuláció végett.

Találkoztunk, felvette az adatokat,   beszélgettünk és elmondtuk neki, hogy tulajdonképpen mi építkezni szerettünk volna, telkünk is van, de sajnos nem jön össze. Ő hozott minket össze a Házépítés Magyarország csapatával. Egyből felvettük velük a kapcsolatot , és azonnal pozitív visszajelzést kaptunk már az első körben. Először Kováts Andrással találkoztunk, aki nagyon szimpatikus volt, megbeszéltük, hogy mik az anyagi kereteink, mi az elképzelés, minden fontos részletre nagyon figyelt, éreztetve velünk, hogy fontosak vagyunk és igen is össze fogjuk hozni azt az álmot.  Számunkra elég kedvező árajánlatot kaptunk, több más kivitelező céggel ellentétben. Referencia munkákat ajánlva egy két elkészült házat személyesen is megtekintettünk. 2019 szeptembert írunk, mikor egy csodálatos napsütéses napon egy kellemes limonádé mellett megírtuk a szerződést a kivitelezővel, Gábriel Lászlóval.

Nagyon rugalmasak voltak anyagi téren mindvégig, amit ezúttal is nagyon köszönünk. A kommunikációval is száz százalékban meg vagyunk elégedve, ha épp nem tudták felvenni a telefont, azonnal kivétel nélkül visszahívtak minket, számunkra ez a fajta kapcsolattartás biztonságot nyújtott. A szerződéskötéskor megegyezett ár , valóban a végén is forintra pontosan annyi volt, a többletet csupán a mi extra igényeink (pl drágább burkolatok, vízlágyító kialakítása) emelték meg kicsit. 2020 októbere….végre eljött a nagy nap, beköltöztünk.

Nagyon hálásak vagyunk az egész csapatnak, nagyon jó embereket ismertünk meg az építkezés alatt, akik lelkiismeretesen végezték a munkájukat,  imádjuk a házunk minden egyes porcikáját.  

Üdvözlettel:
Magyar Tibor és felesége