Dinnyés – Vélemény

Hosszas keresgélés után 2018 nyarán vásároltunk egy telket, amelyre már korábban megálmodtuk, hogy milyen házat szeretnénk. A telek minden igényünknek megfelelt, így a vásárlás után pár hónappal elkezdtünk kivitelezőt keresni. A fő kritérium az volt, hogy olyan csapatot találjunk, akik a tervezésben, a hitelügyíntézésben és a házépítésben (tehát kompletten minden ügyintézésben, ami egy házépítés során felmerülhet) tudnak segíteni.

Az első ilyen csapat, akit felkerestem, a házépítésmagyarország.hu volt, amelynek a plakátjára több építkezést látva lettem figyelmes. Telefonos megkeresésemre kaptam egy rövid tájékoztatást, majd email-en kaptam egy részletes árajánlatot. Közben még körülbelül 6-8 céget kerestem meg, akiktől kértem árajánlatot. A személyes találkozok lebonyolítása után, illetve az árajánlatok alapján végül egyértelműen a házépítésmagyarország.hu csapatára esett a választásom.

A személyes találkozók és a helyszíni szemle után rövid időn belül leszerződtünk. A szerződés és a műszaki dokumentáció, igen részletes volt, így az építkezés során a saját szememmel is megtudtam róla győződni, hogy minden a leírtak szerint készül. Közben a tervezési és a hitelügyintézési folyamatok is elkezdődtek. Összeségében az elmondható, hogy mind a tervezővel és mind a hitelügyintézővel simán mentek a dolgok.

Az építkezés során, amely 2019 áprilisában kezdődött és 2020 júniusában fejeződött be, kisebb problémáktól eltekintve minden rendben ment. Ha valami hiba merült fel (szerencsére nem sok volt), azt mindig kijavították. Az építkezés kivitelezőjével jó volt a kommunikáció, mindent meglehetett vele beszélni az építkezés során.
Az építkezés költsége, az árajánlattól nem tért el, nem voltak rejtett költségek, áremelések, stb. A kifizetések az előre meghatározott szerződés szerint történtek.

Összeségében elégedett vagyok a végeredménnyel. Szép és olyan lett a házunk, amilyet szerettünk volna. Amit kiemelnék, hogy a belső munkálatok, a festés, a burkolás, a gépészet és a nyílászárok kivitelezésével nagyon elégedettek vagyunk. Bátran ajánljuk másoknak is a házépítésmagyarország.hu csapatát.