Üröm Panoráma Liget

A földszintet és az emeletet elválasztó födém és a belső lépcső monolit vasbeton szerkezetű, ennek köszönhetően nagyobb, egybefüggő terek kialakítása vált lehetségessé. Tetőfedésként modern korcolt átszellőztethető lemezfedést alkalmazunk, ami megoldás a csekély ( 10 fok alatti ) hajlásszögű tető megépítésére.

kulcsrakesz-hazepites-generalkivitelezes-urom

A külső nyílászárók 80mm-es, 7 légkamrás Rehau profilból készülnek 3 rétegű üvegezéssel. A külső nyílászárók megfelelnek a passzívházra vonatkozó elvárásoknak. A tulajdonos elképzelése szerint a ház fűtését a jól bevált padlófűtéssel oldjuk meg. A fűtést és a meleg víz ellátást 32Kw teljesítményű gázkazán biztosítja egy 200 literes forró víz tárolóval kombinálva, ami garancia a folyamatos forró víz ellátásra akár őt fős család esetén is. 

Megújuló energiaként napelemek kerülnek felszerelésre, ami havi cca. 14.000 ft. megtakarítást eredményez és lehetővé teszi egy elektromos gépkocsi töltő felszerelését is. A földszinten egy, az emeleten szobánként hűtő-fűtő split klímákat építünk be, melyek megoldást nyújtanak a nyári melegben a ház klimatizálására, hűvösebb, kora őszi napokon a helységek temperálására.

Vélemény:

“2017 év végén sikerült megvennünk egy gyönyörű örökpanorámás telket Ürömön, melyre egy ikerházat álmodtunk meg. Elkezdődött a tervezés és a kivitelezők megkeresése. A kivitelezőktől kapott várható kezdési időpontok és az extrém magas vállalási árak miatt a kezdeti lelkesedésünk igencsak alábbhagyott. Már- már lemondtunk a házépítésről, mikor megtaláltuk a „modernhausbau” csapatát. Az első személyes találkozón kölcsönös szimpátia alakult ki és nem utolsó sorban minden kérdésünkre érthető és megnyugtató választ kaptunk. Ami hihetetlennek tűnt az építőiparban manapság tapasztalható körülmények között, pl.: kezdési időpont szerződés kötés után 6 héttel. Az árajánlat is ár-érték arányban rendkívül korrektnek mondható volt. Nem sokat gondolkodtunk, belevágtunk. Ahogy az első találkozón ígérték, a szerződés megkötése után 6 héttel , 2019 július végén elkezdtük az építkezést. Most a szerkezetkész állapotnál tartunk. Nagyon elégedettek vagyunk a csapattal és az eddigi munka minőségével. Fiatalos, lendületes cég, hozzáértő szakemberekkel. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.”
M. Krisztina
Vállalkozó

Képek: