Budapest XVIII. kerület vélemény

2019 elején döntöttük el, hogy építkezni szeretnénk. A telek megvásárlása előtt mindenképpen szerettük volna tudni, hogy az elképzelt ház kivitelezése milyen költségekkel járna, így belevágtunk a generálkivitelező keresésbe. Ez nem bizonyult könnyű feladatnak, nagyon sok helyről kértünk árajánlatot, azonban válasz már kevés helyről érkezett. Sajnos a kapott ajánlatok nagy része vagy extrém magas kivitelezési árakat tartalmazott vagy a kommunikáció nem volt megfelelő számunkra.

Tavasszal találtunk rá a házépítésmagyarország.hu csapatára, akik a  megkeresésünk után 1-2 napon  belül fel is vették velünk a kapcsolatot telefonon, ami nekünk nagyon szimpatikus volt. Az első egyeztetések után András néhány napon belül megküldte részünkre az előzetes árajánlatot, amely nagyon kedvező volt számunkra, így rövid időn belül sort kerítettünk a személyes  találkozóra is. A személyes találkozó is megerősített minket abban, hogy megtaláltuk a számunkra megfelelő kivitelezőt. Minden kérdésünkre megfelelő tájékoztatást kaptunk, ígymegvásároltuk a telket és ezzel párhuzamosan elindult a tervezés is, az András által ajánlott tervezővel. Nyár végére elkészültek a terveink, így szeptemberben megtörtént a szerződéskötés is.Az ígéretükhöz híven októberben megkezdődött a kivitelezés is. A kivitelezés során mindvégig elérhető volt a kivitelező, Lászlóval jól működött a kommunikáció, minden felmerült problémára, észrevételre sikerült közösen megoldást találnunk! A laminált padló esetében például több helyen is javítást kellett kérnünk, de ebben az esetben is készségesen elvégezték a javítási munkákat. 

A pénzügyeket illetően is maximálisan elégedett vagyunk, semmilyen rejtett költség nem merült fel!Ami plusz költség keletkezett, az csak azért volt, mert mi kértünk valamit pluszban, ami egyébként szintén nagy segítség volt nekünk, hogy ezt is rugalmasan kezelték és nem kellett nekünk apróbb munkák miatt esetleg mást keresni.A házunk az ígért határidőre és ígért minőségben el is készült.Összességében nagyon elégedettek vagyunk és hálásak vagyunk mindenkinek, aki az elmúlt 1 évben hozzájárult, ahhoz, hogy elkészülhessen a házunk. Sosem gondoltuk volna, hogy az építkezésünk ilyen jó hangulatban és ilyen zökkenőmentesen zajlik le. 

Jó szívvel ajánljuk a házépítésmagyarország.hu csapatát mindenkinek! 

L.Péter és családja