Székesfehérvár – Kisfalud – Vélemény

2018-ban már meglévő kiviteli tervünk megvalósítására kerestünk kivitelezőt. Az építési dömping időszakában több kissé túlárazott generál kivitelező és problémásnak tűnő egyéni vállalkozó után, hitelügyintéző ismerősünk ajánlására találtunk rá a hazepitesmagyarorszag.hu csapatára.

A költségvetési kiírásra kapott kedvező árajánlat után, a személyes kapcsolatfelvétel és egy-két folyamatban lévő referencia munka megtekintését követően megtörtént a szerződéskötés, majd 2018 őszén megkezdődött a kivitelezés.

A kivitelezés folyamán a kapcsolat mindvégig jó volt. Jól működött a kommunikáció. Ha fel is merült néha egy-egy kisebb – egy ilyen beruházásnál szinte elkerülhetetlen – minőségi, vagy technológiai észrevétel, az minden esetben korrigálásra került. Külön kiemelném a burkolás minőségét, amely bár nem túl gyorsan, de annál jobb minőségben készült el.

A munkálatok végül is a tervezett határidőre elkészültek. Sem menet közben, sem a végelszámolásnál nem merültek fel olyan többlet költségek, melyekre ne számítottunk volna, összeségében a kivitelezés költsége a szerződés szerint alakult. Az építés során szerzett tapasztalataink alapján szívesen ajánljuk másoknak is a házépítésmagyarország.hu csapatát.

Cs.Balázs és neje