Hitelügyintézés

Valkó András vagyok, közgazdász és építési hitelszakértő. 2011 óta – mióta kézhez kaptam a diplomámat – a hivatásomnak élhetek és segítek az embereknek a banki finanszírozásban – legyen szó csokról, hitelről vagy áfa-visszaigénylésről – hogy fel tudják építeni az álmaik otthonát.

Független hitelszakértőként dolgozom, a Bankmonitor partnereként, ahol 2018-as és 2019-es évben is én lettem az év legeredményesebb munkatársa. Ehhez szükség volt megfelelő szakmai tudásra, banki kapcsolatokra, amit a pályám elején, a bankban töltött évek alatt sikerült megszerezni. Munkám első 6 évében 3 pénzintézet folyamatait sikerült elsajátítani, az alábbiak szerint:

2011. június – 2014. április – Fiókvezető
Forrás Takarékszövetkezet
várpalotai kirendeltség

2014. május – 2016. október – Pénzügyi tanácsadó főmunkatárs
FHB Bank Zrt.
székesfehérvári fiók

2016. október – 2017. január – Pénzügyi tanácsadó
K&H Bank Zrt.
veszprémi fiók

A banki évek alatt – sok tanulás mellett – megtapasztaltam a banki munkaviszony hátrányait.

Banki alkalmazottként a bankot kellett képviselnem és a bank termékét kellett értékesíteni, akkor is, ha tudtam, hogy a másik bankban kedvezőbbek a feltételek vagy jobbak a folyamatok.

A fenti élmények hatására döntöttem el, hogy én nem a bankot szeretném képviselni, hanem azokat az embereket, akik megtisztelnek bizalmukkal és felkeresnek, hogy segítsek Nekik banki megoldást találni. Így 2017-ben csatlakoztam a Bankmonitor csapatához, ahol független hitelszakértőként teljes mellszélességgel tudom képviselni az ügyfeleim érdekét.

A hitelszakértő megbízása és segítségének igénybevétele az ügyfeleknek teljes mértékben ingyenes, hiszen a munkadíjat a bankok fizetik. Ezért a bankok nem sújtják extra terhekkel az ügyfeleket, hanem sok esetben további extra kedvezményeket biztosítanak (egyedi kamatkedvezmény, kedvezőbb előtörlesztés, gyorsabb ügymenet, stb).

A hitelszakértők a munkájukért azonos jutalékot kapnak minden egyes banktól, így a bankválasztás kizárólag az ügyfél érdekei, igényei és lehetőségei alapján történik.

Pontosan miben is tudunk segíteni?

  • feltérképezem, hogy az adott élethelyzetben, ki milyen és mennyi állami támogatásokra jogosult megnézzem, hogy adott háztartás bevételei és kiadásai mellett milyen összegű hitelre jogosult
  • segítek a bankokon végig vinni a teljes folyamatot (kezdve a nyomtatványok kitöltésétől, egészen a folyósításig)
  • megmutatom, hogy lehet akár minimális önerővel új ingatlanba költözni
  • közösen megtervezzük a hitel biztonságos visszafizetését is

Küldetésem, hogy megváltozzon Magyarországon a hitelfelvétel kultúrája, mert célom, hogy mindenki hitelszakértő segítségét kérje a hitelfelvétel lebonyolításában. Erre azért van szükség, hogy mindenki megtalálja a bankválasztás miértjét, ami lehet:

  • kedvező kamat
  • pontos, részletes információ
  • biztonságos törlesztés
  • prémium ajánlat (egyedi kamatkedvezmény)
  • kényelem

Ezért csináltam egy mindenre kiterjedő, díjmentesen hozzáférhető információs bázist, ami segít eligazodni a bonyolult folyamatokban.
A tájékoztatókat lenti a hitelszakértői facebook oldalon találjátok:
https://www.facebook.com/valkoandras.hitelesandras

Ha hasznos információkat találtok, akkor kérlek, kedveljétek az oldalt, hogy minél több ember hozzáférhessen.

Valkó András
jelzáloghitel – és pénzügyi fejlesztési specialista
+3630/378-4830