Balatonkenese nettó 110 nm-es téglaház

2018-ban házkivitelezés céljából kivitelezőket kerestünk, mivel már meglévő építési telekkel és háztervvel rendelkeztünk. Az ajánlatok érkezése során a hazepitesmagyarorszag.hu csapata rövid időn belül válaszolt, s a megírt igényeinknek megfelelően kalkulált egy olyan kivitelezési árat mely részünkre teljes mértékben megfelelő volt. Megkeresésünkre nem kaptunk mindenhonnan választ, azonban ahonnan további ajánlatokat kaptunk ott vagy a négyzetméter ár vagy pedig a kommunikáció nem volt megfelelő számunkra. 
A kapott ajánlat után fontosnak tartottuk a személyes kapcsolatfelvételt, megismervén az ajánlattevők megjelenését és közvetlen kommunikációját.

A személyes kontakt felvétel után, az építési telek helyszíni szemrevételezése is megtörtént, mely következtében kitértünk a kivitelezéssel kapcsolatos kérdésekre. A találkozó során megbeszélésre kerültek az esetleges kérdések, melyekre érthető válaszokat kaptunk.

Ezt követően referencia munkák ellenőrzésével még utána jártunk a csapatnak, s látván az eredményeket decemberben szerződést is kötöttünk velük. Az első kapavágást megelőzően megkerestük a hazepitesmagyarorszag.hu által ajánlott Valkó Andrást, aki banki ügyintézéssel foglakozik, s tekintettel arra, hogy igénybe vettük a CSOK-ot, így ő mindenben segített, s intézte a szükséges dokumentumokat.

Az építkezés 2019. február 5.-én kezdődött és innentől kezdve 1 éve volt a kivitelezőnek a házunk megépítésére. A Karácsonyt már ott töltöttük. A kivitelezés során mindvégig megmaradt a jó kommunikáció és kapcsolat, telefonon mindvégig mindenki elérhető volt. Ha valami mégsem tetszett a munkálatok során, az javításra került.

Az építkezést során nem merült fel semmilyen rejtett költség, ha valami többe került az azért volt mert azt szerettük volna. A ház kivitelezési költsége a szerződésben meghatározottak szerint alakult.

N.Gábor és neje

Az építkezést során nem merült fel semmilyen rejtett költség, ha valami többe került az azért volt mert azt szerettük volna. A ház kivitelezési költsége a szerződésben meghatározottak szerint alakult.

Visszatekintve bátran ajánljuk a csapatot mindenkinek.