Asztalos munkák

  • Post category:Partnerek

Vállaljuk konyhabútorokat és beépített szekrényeket megrendelőink számára egyedi tervezés alapján, kedvező áron.

Munkáink között a házgyári lakások kis konyháinak praktikus, kompakt elemes konyhabútoraitól, a családiházak tágas amerikai konyáinak elkészítéséig mindenféle összeállítás megtalálható.

Alapelvünk, hogy a munkánk során minden fázisba bevonjuk a megrendelőt, és annak kívánságait, egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva, szükség szerint szakmai tanácsadással segítve készítsük el számára a közösen megtervezett bútort.

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Cégünk – 20 éve már a faiparban- célja hogy vevőközpontú szemléletének köszönhetően maximálisan kielégítse megrendelői igényeit, hogy Ön egy lépéssel közelebb kerüljön álmai otthonához. Legyen szó akár konyháról, előszobáról, nappaliról, fürdőszobáról, otthona vagy cége bármely helységéről, mi profi megvalósítást kínálunk az Ön által megálmodott formavilághoz.

Az egyedi bútorgyártásban nincsenek kötött: – formák – alakzatok – méretek, így a konyhabútornappali bútor, irodabútort, gardróbszekrény, hálószoba vagy fürdőszoba bútora pontosan úgy fog kinézni, ahogyan megálmodta, természetesen tervezőnk is segíthet, ha Ön csak iránymutatást kíván adni. Bútora pontosan olyan méretű és minőségű lesz, ahogyan abban megállapodtunk, a beépítési helyére tökéletesen fog illeszkedni, nem lesz szüksége külön megoldásokra, takarásokra, kiegészítésekre.

Egyedi bútoregyedi konyhabútor, egyedi irodabútor előnye hogy minden fiók, ajtó és konyhagép az egyedi igényeknek megfelelően kerülnek beépítésre. Mindenkinek más a megfelelő sorrend, a konyhagépek, a konyhaberendezések elrendezése ezért a konyhabútor, és a bútoraink megbeszéltek szerint kerülnek tervezésre és gyártásra.

A saját igényekre szabott konyha és irodabútor, bútoraink minden jelenlegi elvárásnak és minőségnek megfelelően gyártjuk  szállítjuk és építjük be.

Bútorainkat mindig az épület adottságaihoz igazítva tervezzük az egyéni igényeket és kéréseket figyelembe véve.

Egyaránt elkészítjük személyre szabott vagy akár tömeges mennyiségű bútor gyártását egyedi igényekkel.

Az elmúlt évek során folyamatos fejlődő és beruházó, a legújabb megoldásokat alkalmazva új 2017-es gyártású modern faipari gépekkel felszerelve, kitűnő szakemberekkel bővülve cégünk megfelel a legigényesebb elvárásoknak, ezt a folyamatosan növekedő megrendelések valamint az ügyfelek növekvő száma bizonyítja.

Műszaki beállítottságunk és végzettségünk nagymértékben hozzájárul a pontos és igényes tervezéshez. Tapasztalatunk segít az összetettebb bútorelemek és különféle kiegészítők megismertetésében az érdeklődő ügyfeleknek, így megkönnyítve nekik a megfelelő választást.

Bútorainkat magas minőségű anyagokból állítjuk össze, ezzel is biztosítva a minőségi célkitűzésünket. Nem használunk gyenge minőségű anyagokat/megoldásokat, célunk, hogy Ön egy tökéletesen megfelelő bútor boldog tulajdonosa legyen. 

Hiszek abban, hogy a minőségi alapanyagok és a befektetett munka és igényesség megmutatkozik a végtermékben. A bútorok hálásak a törődésért, a megrendelők a bútorért. Ezt igazolja, hogy visszatérő ügyfélköröm országos, illetve ismerőseiknek kik minket ajánlanak tovább. Munkám a tervezéstől a kivitelezésen keresztül egészen a beszerelésig tart. Mindhárom fázisban folyamatos a megrendelőkkel, illetve az érintett szakemberekkel történő egyeztetés.

Az évek során számos új gyártási technológiát valamint kiváló alapanyagokat ismertünk meg, továbbá széles körű partnerkapcsolatokat építettünk ki. Folyamatosan képezzük magunkat és bővíthetjük szakmai ismereteinket.

A felméréstől a kivitelezésig más és más időintervallum lehetséges. Függ a telitettségünktől, a munka nagyságától, a prémiumanyagok beszerzési idejétől.

Természetesen minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy Ön minél előbb élvezhesse termékünket.

Tisztelettel: 

Jónás László
Projekt Manager

Hivjon bizalommal:  +36 20 2282 566