+36 30 554 1015   hazepitesma@gmail.com    Árak    Hitelügyintézés      Jelenlegi építkezéseink      Zöldenergia, Ötletek      Újdonságok, Tanácsok      Partnerek            

Üröm Panoráma Liget vélemény

M.Krisztina

Vállalkozó

“2017 év végén sikerült megvennünk egy gyönyörű örökpanorámás telket Ürömön, melyre egy ikerházat álmodtunk meg. Elkezdődött a tervezés és a kivitelezők megkeresése. A kivitelezőktől kapott várható kezdési időpontok és az extrém magas vállalási árak miatt a kezdeti lelkesedésünk igencsak alábbhagyott. Már- már lemondtunk a házépítésről, mikor megtaláltuk a „modernhausbau” csapatát. Az első személyes találkozón kölcsönös szimpátia alakult ki és nem utolsó sorban minden kérdésünkre érthető és megnyugtató választ kaptunk. Ami hihetetlennek tűnt az építőiparban manapság tapasztalható körülmények között, pl.: kezdési időpont szerződés kötés után 6 héttel.  Az árajánlat is ár-érték arányban rendkívül korrektnek mondható volt.

Nem sokat gondolkodtunk, belevágtunk.  Ahogy az első találkozón ígérték, a szerződés megkötése után 6 héttel , 2019 július végén elkezdtük az építkezést. Most a szerkezetkész állapotnál tartunk. Nagyon elégedettek vagyunk a csapattal és az eddigi munka minőségével. Fiatalos, lendületes cég, hozzáértő szakemberekkel. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.”

Vélemény, hozzászólás?

Bezárás